Termeni și condiţii de utilizare

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea firmei CASA BUCURIILOR SRL.

CASA BUCURIILOR SRL își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura website-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. Utilizarea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.
Acest site este întreținut și administrat de CASA BUCURIILOR SRL, care va fi denumită în continuare Societate. Persoana fizică sau juridică care accesează website-ul https://www.casabucuriilor.ro, este denumita în continuare Client.

Întregul conținut al site-ului https://www.casabucuriilor.ro este proprietatea Societății și este apărat de Legea pentru Protecția Drepturilor de Autor. Folosirea fără acordul în scris al Societății, a oricăror informații, date sau fotografii, se pedepsește în conformitate cu legislația în vigoare (administrativ, civil sau penal).

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de Societate, numai în scopul declarat al acestui site: eventualele promoții, buletine informative, facilitarea comunicării cu clienții săi, informarea acestora cu privire la funcționarea site-ului, etc.

Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Societatea garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic, dar nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de către adresele @casabucuriilor.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, Societatea nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.

Conținutul site-ului și declinarea responsabilității

Societatea nu își asumă nicio responsabilitate și nu poate fi facută vinovată de niciun prejudiciu rezultat în urma accesării informațiilor prezentate pe site sau din incapacitatea de folosire a informațiilor.

Societatea nu răspunde de conținutul și calitatea site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul https://www.casabucuriilor.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

Societatea nu garantează că descrierea serviciilor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

De asemenea, Societatea nu răspunde și nici nu va fi facută responsabilă pentru funcționarea defectuoasă a site-ului, informațiile, conținutul, materialele sau produsele de pe site.

Fotografiile conținute pe site sunt cu caracter informativ și nu constituie obligație contractuală.

Dispute si conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat pe site-ul https://www.casabucuriilor.ro sau încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între societate și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor judecătorești românești. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul și le asumă în totalitate.